El Fanal

Col.lectiu cultural i Ecologista constituit l'any 1987, us donem les gràcies a tothom que ha col.laborat d'alguna manera a preservar o dilvulgar el medi ambient. La societat actual ha patit un gran transformació en la manera de consumir i això ha obligat a fer-nos més responsables en la manera de reciclar per tal d'optimitzar les deixalles,ser més eficients energèticament i més respectuosos amb la natura que ens envolta.
.

Col.lectiu Cultural i  Ecologista del Moianès

 

 

 

desde 1987

La nostra web està adaptada a tot tipus de dispositius :smartphones, tablets, laptops,etc.

Volem que tú també participis a divulgar,estimar i preservar el medi ambient del Moianès (Calders, Monistrol de Calders, Granera, Castellterçol, St. Quirze de Safaja, Castellcir, Moià, L'Estany, Santa Maria D'Oló ,Collsuspina)

Aquest any 2021 cel.lebrem 34 anys ! d'activisme, volem que tothom participi al màxim de les activitats. A l'estiu es farà el concurs de fotografia i s'exposarà durant l'Agost, també  estem lluitant juntament amb la cosa nostra per millorar la qualitat de les aigües del Moianès , farem conferències sobre l'ús responsable de l'energia , "Moianesencs voltant pel Món" cicle de conferències durant  el mes de Novembre  i moltes coses més , us hi esperem.

A sota teniu el projecte de les analítiques de les fonts del Moianès durant aquest 2021 clicant sobre la foto.

fontsmoianes.jpg

Just

arrived

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
Les 24 hores a la teva disposició !!!!

 

cartellgranera2020.jpg