top of page

El Fanal

Col.lectiu cultural i Ecologista constituit l'any 1987, us donem les gràcies a tothom que ha col.laborat d'alguna manera a preservar o dilvulgar el medi ambient. La societat actual ha patit un gran transformació en la manera de consumir i això ha obligat a fer-nos més responsables en la manera de reciclar per tal d'optimitzar les deixalles,ser més eficients energèticament i més respectuosos amb la natura que ens envolta.
.

Col.lectiu Cultural i  Ecologista del Moianès

 

 

 

desde 1987

La nostra web està adaptada a tot tipus de dispositius :smartphones, tablets, laptops,etc.

Volem que tú també participis a divulgar,estimar i preservar el medi ambient del Moianès (Calders, Monistrol de Calders, Granera, Castellterçol, St. Quirze de Safaja, Castellcir, Moià, L'Estany, Santa Maria D'Oló ,Collsuspina)

Just

arrived

Aquest any 2021 cel.lebrem 34 anys ! d'activisme, volem que tothom participi al màxim de les activitats. A l'estiu es farà el concurs de fotografia i s'exposarà durant l'Agost, també  estem lluitant juntament amb la cosa nostra per millorar la qualitat de les aigües del Moianès , farem conferències sobre l'ús responsable de l'energia , "Moianesencs voltant pel Món" cicle de conferències durant  el mes de Novembre  i moltes coses més , us hi esperem.

A sota teniu el projecte de les analítiques de les fonts del Moianès durant aquest 2021 clicant sobre la foto.

fontsmoianes.jpg
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
Les 24 hores a la teva disposició !!!!

 

20210919_170406.jpg
Manifest.jpg
bottom of page